Ga direct naar de inhoud.

Nieuws uit Polen (3-1-2021)

De namen Stanislaw Rycombel en Lech zullen U misschien weinig zeggen, maar in Polen en het Oosten van Duitsland ligt dat anders. Stanislaw is een succesvol zakenman met enkele bloeiende bedrijven en daarnaast is hij een gepassioneerd duivenliefhebber. Zijn levensmantra is SLAGEN, waar hij ook aan begint.

 EUREKA
Ook hem was niet ontgaan welke reusachtige bedragen vooral mensen uit het verre oosten betalen voor bepaalde duiven en rassen. Of duiven van bepaalde liefhebbers. Bedragen die door normale mensen niet te betalen zijn. Zeker niet in Polen. Tegelijk leerden contacten met liefhebbers in Duitsland en Polen hem hoe velen verlangden naar successen ofwel, betere duiven. En Stanislaw kreeg zijn Eureka moment.  (Hoera, ik heb het gevonden). Hij had immers wel de middelen om die dure duiven te kopen en aldus de kans een win win situatie te creëren.  

  WIN WIN
Meerdere tophokken in Nederland en België werden bezocht, vriendschappen met top liefhebbers werden aangeknoopt. Hij kocht duiven, maar steeds op èèn voorwaarde, wie het ook betrof: Hij wilde er alleen van de allerbeste. Hij wilde daar ook extra voor betalen.
En al gauw was hij in het bezit van het beste wat enkele absolute topliefhebbers in Nederland, België en ook Duitsland te bieden hadden. Mensen, die die grote bedragen niet konden of wilden betalen, kregen nu de kans om voor gematigde prijzen jongen te kopen. Aldus ontstond een soort mini kweekstation met een maximum aan kwaliteit:
Centrum Hodowlane Europa (Breeding Center Europa) in het Poolse stadje Lechowek  26-025  Tagow . Tussen Warschau en Krakau.

 ZODUS
Zou een Pools liefhebber zin hebben om ook wel eens een Koopmanduif op het hok te hebben dan kan hij rycombels@wp.pl contacteren en met Stanislaw zelf of zijn compagnon overleggen. Dat geldt natuurlijk ook voor liefhebbers van buiten Polen en voor andere duiven dan van Koopman.  Meer info is te vinden op de site van beide partners:
 www.centrumhodowlaneeuropa.pl
 Uiteraard voor Pools en Duits sprekenden ook telefonisch bereikbaar:  0048 513521248

 SERIEUS
De kampioenen in Nederland en België die Stanislaw op bezoek kregen zullen beamen dat hij een bijzonder serieus iemand is voor wie kwaliteit op de eerste plaats komt. Extra betalen was nooit een punt als het om extra kwaliteit ging. Als geen ander beseft hij dat dat een goede reputatie van zijn kweek centrum een eerste vereiste is om nog groter te worden.

Deel van kweekcentrum Hodowlane Europa.